21.1.2010

Mustaa ja valkoista #7

Aiheena tälle viikolle on sää, joten tässäpä mitä mainioin hiihtosää.


6 kommenttia:

  1. Tässä blogin pikkukuvana tyystin erilainen kuin suurena. Itse asiassa tykkään tästä bloginkuvakoosta.

    VastaaPoista
  2. Joo itse, mietin julkaisun jälkeen, että väriversio toimi kyllä paremmin. Mutta hyvä jos toimii ees pienenä.

    VastaaPoista
  3. Iltaa,
    Tämä on mielestäni EHDOTTOMASTI tämän haasteen paras kuva.Aivan upea ja just näin pienenä ja mustavalkoisuus tekee tässä tunnelman taianomaiseksi.Taas kerran jään miettimään miten tämä kommenttihomma oikein menee - tässähän pitäisi olla ainakin 30 kommenttia ennen minun - en ole koskaan tajunnut enkä varmaan koskaan tajuakaan enkä edes halua tajuta miten ihan surkeatkin kuvat saavat kymmeniä kommentteja ja upeat niinkuin tämä vain muutaman - toivottavasti voi sanoa että toistaiseksi.Olisiko silkkaa kateutta !?

    VastaaPoista
  4. Tervehdys. Hieno jos kuva tuollaisenaan herättää noin positiivisia ajatuksia. Kaikkiin ei tietenkään kuva tee samanlaista vaikutusta, joten se ei varmaan ole uponnut ihan kaikille. Silloinhan niitä kommenttejakin tulisi. En tiedä ajattelenko liian lapsellisesti, mutta ei harrastajakuvaajien pitäisi olla kateellisia toistensa tuotoksista. Itse ainakin kun näen hyvän kuvan jossa silmä yksinkertaisesti lepää, tai se saa ajattelemaan, annan mielelläni positiivisen palautteen.

    VastaaPoista
  5. Hieno kuva...pidän tästä nin suurena kun pienenäkin. Näitä kommenntteja ei aina valitettavasti tule paljon hienoillekkaan kuville. Tuntuu, että ihmiset kommentoivat herkemmin niitten bloggaajien kuvia, jotka ovat jo kauemmin pyörineet täällä blogimaailmassa ja ovat vähän niinku "tuttuja" jo keskenään. Valitettavasti näin se taitaa mennä.

    VastaaPoista
  6. Saattaahan tuo kommentointi osittain noinkin mennä. Itselle tuo kommenttien määrä johonkin postaukseen ei ole mikään mittari, niitä tulee jos joku on sitä mieltä että on palautteen paikka :)

    VastaaPoista